Obilno mirotočenje Donjecke ikone Bogorodice (video)

U Donbasu, tijekom molitve za pokoj palih ruskih vojnika, obilno je promirotočila[1] Donjecka ikona Bogorodice. Ovo nije prvi put da ikona Bogorodice Sedmostrelne mirotoči, ali nikada do sada se ovo nije dogodilo s tolikim intenzitetom.

Gospodin je učinio čudo na Donbaskom frontu – na jednom od sanitarnih evakuacijskih punktova, za vrijeme služenja molebana za pokoj palih vojnika, ikona Bogorodice Sedmostrelne iznenada je obilno počela točiti miro.

Treba napomenuti da je ova ikona prvi put mirotočila u studenom prošle godine, kada je vojni zapovjednik Jurij Kotenok objavio snimak, kada je tijekom molitve za ruske vojnike iz bojne „Rus“ i bojne „Sv. kneza Aleksandra Nevskog“, Donjecka ikona Bogorodice tekla miro.

Ipak, prema riječima očevidaca, ovaj put je mirotočenje bilo znatno intenzivnije. Gospodin je pokazao čudo na frontu Donbasa. Za sat vremena formiralo se čak 200 ml ulja na ikoni. Miro se izlijevalo izravno u ruke borcima dobrovoljcima koji su je držali, pripremajući se da krenu ​​na front.

Potom je svećenik, koji je pročitao molitvu, rekao da su mnogi vojnici miropomazani: „Bogorodica mnogo pomaže. Ona je naša vrijedna zagovornica, kako bismo izdržali sva iskušenja. Slava Bogu za sve!”

izvor: Pravda.ru, Ruska gazeta


[1] Mirotočenje je događaj kada iz neke ikone ili relikvije istječe miro – čudotvorno sveto ulje, mirisno, natprirodnog porijekla.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s