Čudo Presvete Bogorodice pobilo medicinsku dijagnozu

Vjerne žene koje pate od neplodnosti često pribjegavaju časnom pojasu Presvete Bogorodice. Nebrojena čudesna iscjeljenja su se dogodila uz pomoć ove velike svetinje. Ovo je još jedno svjedočanstvo čudesnom iscjeljenju i milosti Majke Božje.

***

Ina Lomonova iz Moskve je u rujnu poslala pismo samostanu Vatoped na Svetoj Gori, u kojem je posvjedočila u čudu koje joj se dogodilo zagovorom Presvete Bogorodice.

U Vatopedu se nalazi Časni pojas Presvete Bogorodice, pa se mnogi obraćaju ovom samostanu za molitvenu pomoć u teškim životnim okolnostima. Svjedočanstvo Lomonove jučer je objavila agencija Orthodoxia News Agency:

„Čudo mi se dogodilo prije četiri godine! Zahvaljujem Gospodinu na mojoj voljenoj kćerki (Aleksandra se zove). Da je Bog čuva! Djecu nisam mogla imati 8 godina. Pokušali smo s umjetnom oplodnjom, ali nije uspjelo. Nakon toga sam imala vanmateričnu trudnoću, kada su mi nažalost odstranili jajovod. Liječnici su mi rekli da neću moći prirodno ostati u drugom stanju. Ali uz Božju pomoć, to se dogodilo!

U kolovozu 2016. godine, napisala sam pismo samostanu Vatoped, zamolivši ih da se mole za mene i da mi pošalju traku s Bogorodičinog pojasa. Vaša pošiljka je stigla u rujnu, a u listopadu sam saznala da sam u drugom stanju!

Zar ovo nije čudo? Hvala vam milijun puta!“

izvor: prijateljboziji.com

Jedna misao o “Čudo Presvete Bogorodice pobilo medicinsku dijagnozu

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s